Office 365 \ email in de cloud

Office, overal en altijd wanneer u het nodig hebt

Office 365 is een cloud service van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda’s, chat, vergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Werk afmaken, overal waar werk te vinden is

U moet uw Office-hulpprogramma’s vanaf elke locatie en op elk apparaat kunnen gebruiken. Office 365 maakt deze flexibiliteit mogelijk. Onlinetoegang tot uw e-mail, vergaderingen en andere services. Word-, PowerPoint-, Excel- en OneNote-bestanden online maken, bewerken en delen. Up-to-date blijven met de wijzigingen van anderen, zelfs als ze op hetzelfde moment worden gemaakt.

Eenvoudig in te stellen en te beheren

Laat Office 365 zorgen voor de IT, zodat u uw tijd aan uw bedrijf kunt wijden. Snel Office installeren en gebruikers instellen met stapsgewijze instructies. Uw services eenvoudig beheren in het beheercentrum, dat u vanaf elke locatie kunt bereiken, en de status van uw services onderweg controleren met de Admin-app. En u hoeft zich om de IT geen zorgen meer te maken. Een beschikbaarheid van 99,9% en een op herstel ingesteld ontwerp betekent dat u zonder onderbrekingen kunt doorwerken.

Nieuwe Office 365 suites

•Office 365 Business Essentials
De zakelijke Office 365 cloud diensten: Office Online, email en agenda, online meetings, cloud opslag en documenten delen (via SharePoint).

•Office 365 Business
De volledige Office applicaties: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher, met OneDrive for Business cloud opslag voor toegang, bewerken en delen van documenten met Windows PC, Mac, iPad, Windows tablet en smartphone.

•Office 365 Business Premium
Combinatie van Office 365 Business en Business Essentials.

Contact

071-3012617

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout

KVK 28098074