KPN ÉÉN MKB 2.0

kpneen

KPN ÉÉN voor al uw bedrijfscommunicatie

KPN ÉÉN maakt het mogelijk dat uw medewerkers altijd en overal kunnen communiceren en samenwerken. Vanaf elk apparaat en tegen een vast bedrag per medewerker per maand.

Het aantal mogelijkheden voor interactie en communicatie groeit: chat, videoconferencing, telefonie – vast en mobiel – of online samenwerken aan één document. Bovendien vloeien communicatiekanalen steeds meer in elkaar over. Denk aan een videoconference waarin deelnemers direct online gezamenlijke wijzigingen in gedeelde documenten bespreken en doorvoeren. Of aan een telefonisch overleg waar een andere collega bij nodig is. Op het scherm is beschikbaarheid direct duidelijk. Eén klik en hij neemt ook deel aan het gesprek.

KPN ÉÉN is een oplossing voor totaalcommunicatie, die meegroeit met de ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt KPN ÉÉN gefaseerd inzetten; u kunt ervoor kiezen stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden en per dienst over te stappen naar KPN ÉÉN. U profiteert direct van een aantal voordelen, zoals flexibilisering van uw communicatie en betere bereikbaarheid.

Deze oplossing is geschikt voor bedrijven van 2 tot 150 medewerkers. KPN ÉÉN is een integrale oplossing voor uw ICT-omgeving. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is, centraal beheersbaar tegen een vast maandelijks bedrag.’

Beter bereikbaar

Dankzij de telefooncentrale in de cloud optimaliseert u gemakkelijk zelf uw bereikbaarheid voor uw bedrijf en medewerkers. U bent beter bereikbaar voor uw klanten op uw vaste nummer, ook buiten kantoor. Uw telefooninstellingen wijzigt u zelf via uw pc of de Zapper app op uw smartphone.
Optimale samenwerking
Met KPN ÉÉN werken u en uw medewerkers optimaal met elkaar samen, overal en via elk apparaat. Met o.a. videovergaderen of het gezamenlijk bewerken van online documenten faciliteert u betere samenwerking.
Flexibele oplossing
U kunt eenvoudig het aantal gebruikersverhogen of verlagen. Zo blijft uw bedrijf flexibel en betaalt u alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk nodig hebt.
Klaar voor de toekomst
Het platform van KPN ÉÉN wordt continu geüpdatet en wij voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten toe. Zo maakt u altijd gebruik van de laatste softwareversie.
Totaalcommunicatie
KPN ÉÉN kunt u inzetten als een compleet pakket en als communicatie- en samenwerkingsoplossing. Daarnaast is het ook mogelijk om de diensten los af te nemen. Dit geeft u de flexibiliteit om uw ideale communicatiepakket samen te stellen. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op de beloftes van KPN ÉÉN: één contract, één vaste prijs, één telefoonnummer, één voicemail, één factuur en één aanspreekpunt
In dit document staan de verschillende modules beschreven die u af kunt nemen als onderdeel van KPN ÉÉN. Van elke module is een aparte dienstbeschrijving beschikbaar met meer detailinformatie.

Deze modules zijn:
Vast Internet

Alle Internetdiensten binnen KPN ÉÉN worden u aangeboden via het betrouwbare zakelijke internet van KPN. U kunt de internetdienst los bestellen of als onderdeel van uw complete KPN ÉÉN oplossing.
Als onderdeel van Vast Internet kunt u kiezen voor Zakelijk Pinnen worden betaaltransacties rechtstreeks getransporteerd naar de pintransactieverwerkers. Dit vindt plaats via een gecertificeerde, besloten verbinding, zonder gebruik te maken van het ‘open internet’. De dienst Zakelijk Pinnen heeft hiermee een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid dan het ‘open’ internet
Ook kunt u kiezen voor de module IP-VPN. Een IP-VPN maakt het mogelijk om 2 of meer bedrijfsvestigingen veilig onderling te verbinden en/of thuiswerkers veilig toegang te geven tot uw bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunnen medewerkers zonder zorgen samenwerken en gebruikmaken van centrale bestanden, applicaties en systemen.

Vast bellen

U hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig: alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand.
Mobiel bellen en Internet
Mobiel Bellen en Internet staat garant voor een betrouwbaar mobiel netwerk zodat u optimale bereikbaarheid hebt. De dienst is geschikt voor ieder apparaat (smartphone, tablet, of laptop), biedt hoge internetsnelheden en is flexibel in gebruik.
Met vast-mobiel integratie kan uw mobiele telefoon optioneel onderdeel uitmaken van de telefooncentrale en kan het vaste nummer gekoppeld worden aan het mobiele nummer.

Cloud

Op dit moment is Office 365 de enige Cloud-dienst die u als onderdeel van KPN ÉÉN kunt afnemen. Met Office 365 krijgen uw medewerkers de beschikking over online software van Microsoft. Met toepassingen als Office en Exchange werkt u nog efficiënter. Met Office 365 investeert u voor deze toepassingen niet meer in een eigen server.

 

 

Contact

071-3012617

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout

KVK 28098074