Ziggo

ZiggoZakelijk_Orange_RGB_188x125

Ziggo voor de zakelijke markt

Wij hebben bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u.

Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial kabelnetwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa.

De voornaamste producten van Ziggo voor de zakelijke markt

Office Plus

Office Plus, hét Alles-in-1 pakket voor ondernemers, inclusief TV en radio, 4 telefoonlijnen, maximaal 10 telefoonnummers, 8 vaste IP-adressen en supersnel breedband internet tot wel 60 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload snelheid. Met bovendien een zakelijke, professionele helpdesk, alle afspraken vastgelegd in een Service Level Agreement en alles op één BTW-factuur. Daarom kiest u voor Office Plus!

 

Office Basis

Office Basis, een zakelijk alles-in-1 pakket met internet tot 150 Mbit/s, twee telefoonlijnen en digitale TV. Ideaal voor ZZP’ers of klein MKB die een totaaloplossing zoeken voor internet, telefonie en TV. Gratis geïnstalleerd en getest door onze monteur. Met standaard draadloos internet en toegang tot 1 miljoen WifiSpots. Daarnaast kunt u via de Ziggo TV app ook op uw tablet of smartphone TV kijken.

Internet Plus

Internet Plus, de internetverbinding tot 60 Mbit/s van Ziggo Zakelijk met vast IP-adres. Ideaal voor bedrijven die internet gebruiken voor internetapplicaties zoals webservers of emailservers. De 8 vaste IP-adressen en een sterke upload snelheid gecombineerd met de bandbreedte garantie en zakelijke SLA maken dit tot een ijzersterk product voor het MKB waarvoor de internetverbinding van levensbelang is.

Internet Pro

Internet Pro is een betrouwbare glasvezelaansluiting met 99.8% beschikbaarheid en een gegarandeerde bandbreedte. Deze hoeft u niet te delen met andere gebruikers, waardoor u nooit met een tekort aan bandbreedte komt te zitten.
Internet Pro biedt een vaste, permanente glasvezelverbinding tussen een (LAN) netwerk en het Internet. Via deze verbinding kunt u alle gebruikers op uw netwerk toegang geven tot het Internet. Aangezien Internet Pro een glasvezelaansluiting is, is de verbinding symmetrisch. Dat wil zeggen dat de up- en downloadsnelheden hetzelfde zijn. Dankzij de hogere snelheden die een glasvezelaansluiting aankan zijn verbindingsproblemen verleden tijd.

 

 

 

 

 

Contact

071-3012617

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout

KVK 28098074