Glasvezel

Met de komst van Internet, e-mail en met de koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt de snelheid en betrouwbaarheid van het internet steeds belangrijker. Met glasvezel kunt u kiezen voor de nieuwste techniek en kiezen voor meer capaciteit.

Onbeperkte bandbreedte

Met glasvezel heeft u de beschikking over een (bijna) onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snelheden van 10, 20, 50 of 100 Mbit/s mogelijk. Op aanvraag zijn de mogelijkheden onbeperkt. Opschalen kan eenvoudig. Hierdoor kunt u de bandbreedte laten meegroeien met de groei van uw bedrijf.

Hoge up- en downloadsnelheid

Veel grote databestanden verzenden/ontvangen? Met glasvezel kan dit binnen enkele seconden. Groot voordeel van glasvezel is dat de up- en downloadsnelheid gelijk is. Dit betekent dat u door de hoge uploadsnelheid veel voordeel haalt uit het verzenden van grote bestanden of het kijken naar hoge resolutie videobeelden.

Kwaliteit & veiligheid

Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP – dit is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende capaciteit nodig en moet de verbinding betrouwbaar zijn.

 

Contact

071-3012617

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout

KVK 28098074