Glasvezel van Delta Zakelijk

Supersnel glasvezel

Ook in [gebied] de zekerheid van een goede internetverbinding. Schrijf je snel in!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Voorhout, Sassheim-Zuid \ Jachtlustkade en Warmond Veerpolder

Goed nieuws! DELTA Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Voorhout, Sassheim-Zuid \ Jachtlustkade en Warmond Veerpolder. Wilt u ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meldt u dan aan voor een abonnement bij BK-office. Aanmelden kan tot [datum] 2022.

Wat ons betreft profiteren de ondernemers en bewoners binnenkort van ons supersnelle en betaalbare glasvezelinternet. Online vergaderen, streamen en up- en downloaden van zware bestanden… het is allemaal mogelijk. En nog tegelijkertijd ook! Kies je ook voor glasvezel? Ruim 950.000 adressen in Nederland gingen je voor.

De volgende bedrijventerreinen krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel

– Bedrijventerrein …

– Bedrijventerrein …

————–

De voordelen van glasvezel voor jouw bedrijf

– Het is snel en stabiel.

– Zorgeloos werken in de cloud. Je hebt overal toegang tot je data.

– Ideaal als back-uplijn. Alle collega’s kunnen doorwerken tijdens een storing.

– Verschillende aanbieders op het netwerk. Voor elk bedrijf een passend aanbod.

Samenwerking met BK-office

DELTA Netwerk en BK-office hebben de handen ineengeslagen voor de verglazing van de 4 industrieterreinen in de bollenstreek. Door de gezamenlijke expertise bieden wij u de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op mega snel glasvezel.

Met ruim 20 jaar aan ervaring heeft het team van BK-office alle kennis in huis voor de perfecte uitvoering van dit project.

————–

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen te Voorhout, Sassheim-Zuid \ Jachtlustkade en Warmond Veerpolder

Goed nieuws voor jou! DELTA Netwerk wil glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen. Wij willen u hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd.

DELTA Netwerk wil de bedrijventerreinen voorzien van glasvezel. Alle ondernemers die zich vóór 26-11 2022 hebben aangemeld worden gratis aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Contact

071-3012617

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout

KVK 28098074