Backup

Back-ups maken moet. Uw computer of server staat vol met steeds meer waardevolle informatie. Het is dus essentieel om altijd een kopie van al uw data op een veilige locatie te hebben. Zonder dat u er omkijken naar heeft. In deze tijd is het niet meer voorstelbaar dat uw gegevens kwijt zijn na een hardware storing, virusbesmetting of een menselijke fout.

BK-office Kantoorautomatisering biedt u die mogelijkheid. Automatisch worden dagelijks al uw gegevens geback-upt. Geen gedoe met tapes, geen extra werk, geen risico. De ideale back-up uw organisatie!

Tijd en geld
Na een eenmalige installatie worden uw gegevens eenmalig geüpload naar de back-upserver. Daarna worden dagelijks (of zo vaak als u wilt) alleen de bestanden vervangen die u hebt gewijzigd. U hebt er geen omkijken naar.

Veiligheid
Uw data wordt versleuteld, verstuurd via een veilige verbinding en opgeslagen in een ondoordringbaar datacenter. Veiliger kan niet. U hoeft bovendien niet meer zelf rond te lopen met back-uptapes.

Databaseondersteuning
Bedrijfskritieke data zoals MS Exchange en SQL Server gaan bij BK-office Kantoorautomatisering probleemloos mee in de back-up.

Meer versies
U kunt uw data archiveren door meerdere versies van uw bestanden naar de back-upservers te verzenden. Zo kunt u dagen of zelfs weken terug in de tijd.

Gemakkelijk hersteld
Herstel van uw data is net zo eenvoudig als een back-up. U kunt door uw bestanden op de back-upserver bladeren in dezelfde structuur als het op uw computer staat. Op die manier kunt u niet alleen de afzonderlijke data herstellen, maar ook de originele bestandsstructuur.

Automatische rapportage
Na iedere back-up rapporteert het systeem per e-mail. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw back-ups

Contact

071-3012617

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout

KVK 28098074