Azure

Wat is Microsoft Azure?

Wat is Azure? Azure is simpelweg het cloudplatform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde services, zoals voor berekeningen, opslag, gegevens, netwerken en toepassingen, waarmee u sneller kunt werken, meer kunt doen en geld bespaart. Maar dat is nog niet alles. Dit is Azure nog meer…

Het is IaaS + PaaS

Azure is het enige grote cloudplatform dat Gartner een industrieleider noemt voor zowel infrastructure-as-a-service (IaaS) als platform-as-a-service (PaaS). Dankzij deze krachtige combinatie van beheerde en onbeheerde services kunt u toepassingen op uw eigen manier bouwen, implementeren en beheren voor maximale productiviteit.

Azure is klaar voor hybride

Van sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de openbare cloud. Azure doet dat niet. Dankzij de hybride, zakelijke cloudoplossingen hebt u het beste van beide, waardoor u uw IT-opties eenvoudig kunt uitbreiden. Met Azure worden gegevensopslag, -back-up en -herstel efficiënter en betaalbaarder. Het is ook makkelijker toepassingen te bouwen, zowel op locatie als in de cloud.

Het is open en flexibel

Azure ondersteunt alle besturingssystemen, talen, programma’s en frameworks, van Windows tot Linux, van SQL Server tot Oracle en van C# tot Java. Met Azure hebt u het beste van Windows- en Linux-ecosystemen, zodat u geweldige toepassingen en services kunt ontwikkelen die compatibel zijn met elk apparaat.

Azure werkt altijd

U deelt hetzelfde voor ondernemingen geteste platform dat wordt gebruikt door Skype, Office 365, Bing en Xbox. Azure biedt een SLA met een beschikbaarheid van 99,95%, 24×7 technische ondersteuning en 24-uursstatuscontrole. Daarom vertrouwt meer dan 57% van Fortune 500-bedrijven tegenwoordig op Azure. Onze klanten doen fantastisch werk, van het live streamen van de Olympische Spelen tot online multiplayergames aanbieden.

Het is betaalbaar en schaalbaar

Azure kan snel op- en neerwaarts schalen om te voldoen aan de vraag, dus u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld.

Contact

071-3012617

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout

KVK 28098074